Ποικιλιακή Σύνθεση: Μανδηλάρι & Κοτσιφάλι
Στυλ: Ερυθρός Ξηρός
Γεωγραφική Ένδειξη: Κρήτη
Τρύγος Χειρονακτικός: Τέλος Αυγούστου έως μέσα Σεπτεμβρίου
Αλκοολικός Τίτλος: 12% by Vol.
Οινοποίηση: Κλασική ερυθρή οινοποίηση για την κάθε ποικιλία ξεχωριστά με συμπαραμονή του μούστου
με τα στέμφυλα για 15-20 ημέρες σε ανοξείδωτους οινοποητες. Κατά τη διάρκεια της συμπαραμονή
εξελίσσεται και η αλκοολική ζύμωση του προϊόντος σε ελεγχόμενες χαμηλές θερμοκρασίες (17-23°C).
Χρώμα: Βαθύ ρουμπινί.
Μύτη: Μοναδικά αρώματα μύρτιλο, γαρίφαλο, bitter σοκολάτα να και μοσχοκάρυδο να συμπληρώνουν
την παλέτα.
Στόμα: Πλούσια λιπαρή γεύση με μακρά επίγευση.
Αρμονία Γεύσεων: Μπάρμπεκιου κρεάτων, τσιγαριαστό αρνί και ώριμα τυριά.
Σερβίρεται μεταξύ: 16-18°C